Televizyon
15 Mar 2018 23:41 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:05

TRT'de sürpriz değişiklik! Hürriyet muhabiri ayrıldı, Atv muhabiri katıldı! (Medyaradar/Özel)

TRT Radyo Haber'de yayımlanan programa Hürriyet gazetesinin deneyimli muhabiri Toygun Atilla veda etti.

TRT Radyo Haber’de yayımlanan ve gazeteci Erdal Kılınç ile beraber Toygun Atilla'nın sunduğu, "Türkiye'nin Davası" isimli haber analiz programında sürpriz bir değişiklik yaşandı.

Hürriyet Gazetesi'nin deneyimli muhabiri Toygun Atilla programa veda ettiğini açıkladı.

Toygun Atilla, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İş yoğunluğumdan ötürü TRT Radyo Haber’deki programa veda ediyorum" dedi.

Türkiye'nin Davası isimli haber analiz programını Erdal Kılınç ile birlikte bundan böyle Atv Haber'in deneyimli ismi Emrullah Erdinç sunacak.

Pazar günleri saat 20.00--21.00  arasında yayınlanan program Fetullahçı yapının etkili olduğu alanlarla ile ilgili önemli isimleri konuk etmişti.



Mesleğe 1996'da Yeni Şafak Gazetesi'nde muhabir olarak başlayan Erdal Kılınç, sırasıyla Akşam ve Milliyet Gazetesi'nde Türkiye gündemini sarsan bir çok habere imza attı. Kılınç, 4 yıldır TRT Haber'de İstihbarat şefliği görevini yürütüyor.



1977 İstanbul'da doğan Emrullah Erdinç ise 1996'da günaydın gazetesinde mesleğe başlamış Hürriyet ve Akşam gazetelerinde çalışmıştı. 1999'dan beri ATV Haber Merkezi'nde muhabir olarak görev yapan Erdinç çok satanlar listesine giren Etiler Koğuşu isimli kitabın da yazarı.