Polemik & Kulis
19 Eyl 2017 09:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:07

Star yazarları arasındaki polemik kızıştı: Sana mı düştü kol saatinin üzerine kapanmak?

Star gazetesinin iki Ahmet'i arasındaki tartışma devam ediyor. Taşgetiren, "Yüce Divan o gün FETÖ'cü dolu ise bugün yargılansın kol saati ve müştemilatı" dedi ve yüklendi.

Star yazarları Ahmet Taşgetiren ile Ahmet Kekeç arasında eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın ABD'de görülen "Reza Zarrab" davasına dahil olmasıyla başlayan "kol saati" tartışması devam ediyor.

Son olarak kendisine yönelik olarak "Hak ettiği neyse, bundan sonra onu alacaktır. Bay Taşgetiren’in 'soda iç' tavsiyesinin öncelikle kendisi için geçerli olduğunu düşünüyorum. Kaç yıldır yazılarını okuyorum; Erdoğan’la meselesini halledememiş ve onun tarz-ı siyasetini problem olarak gören bir hazımsız kişilik görüyorum. Hakikaten soda içmelidir" diyen Kekeç'e, Taşgetiren'in yanıtı "Söyleyeceğimi söyledim. Yüce Divan Türkiye'nin en yüksek yargısı. O gün FETÖ dolu ise bugün yargılansın kol saati ve müştemilatı. Size mi düştü kol saatinin üzerine kapanmak?" oldu.

İşte Ahmet Taşgetiren'in o 'dipnot'u:

DİPNOT: Kekeç'i gördünüz. Retweetleriyle onun katarına takılan isimleri de gördünüz. Söyleyeceğimi söyledim. Yüce Divan Türkiye'nin en yüksek yargısı. O gün FETÖ dolu ise bugün yargılansın kol saati ve müştemilatı. Size mi düştü kol saatinin üzerine kapanmak?