Kitap
27 Eyl 2018 12:40 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:52

Ödüllü danışmandan ezber bozan kitap!

Yüzlerce markaya ve kuruma eğitimler veren ödüllü Satış Eğitmeni ve Danışman Ümit Ünker, yeni kitabı ile büyük ses getirdi

Ünker, kitap okuma alışkanlıklarını değiştireceği iddiasıyla yola çıktığı ve “Artırılmış Gerçeklik” teknolojisini kullandığı yeni kitabında okuyucuya eşsiz bir deneyim vaat ediyor.

OKUMAYI YENİDEN TASARLAYAN KİTAP!

Şimdiye kadar verdiği seminerler ve eğitimlerle adından söz ettiren; ulusal ve uluslararası pek çok markaya ve kuruma eğitim veren TEDi Eğitim’in kurucusu Ümit Ünker, son kitabıyla bir ilke imza attı.

Ünker;kendine ait yazılımı, mobil uygulaması ve “Artırılmış Gerçeklik” prodüksiyonu ile kapağından iç görsellerine kadar baştan sona bir tasarım ve teknoloji harikası olan “Değer Odaklı Satış” kitabı ile okuma alışkanlığına yepyeni bir soluk getirdi.



İŞ DÜNYASININ İLK VE TEK ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK KİTABI!

İş dünyasının ilk ve tek “Artırılmış Gerçeklik” teknolojisi ile hazırlanan kitabı; okuyucunun akıllı cihazlar aracılığıyla sanal ortamı canlı, dinamik ve gerçek zamanlı olarak hissetmesini ve yaşamasını sağlıyor. Kitabin içindeki AR Teknolojisini (Artırılmış Gerçekliği) aynı anda 1 milyon kişi eş zamanlı olarak deneyimleyebiliyor.

DÜNYADA İLK VE TEK!

Artırılmış Gerçeklik videoları sürekli güncellenen kitap, bu benzersiz özelliği ile dinamikliğini korumaya ve zamana meydan okumaya devam ediyor.

“Değer Odaklı Satış” içindeki sayfalara kişisellestirilmis reklam alabilme özelliğiyle de dünyada bir ilke imza atıyor.



“DEĞER” KAVRAMINI SORGULATIYOR!

“Fiyat insanların ödediği ‘değer’ ise satın aldıkları şeydir” mottosuyla yola çıkan “Değer Odaklı Satış” satın alma sürecinde hemen herkesin kendisine sorduğu “Buna değer mi?” sorusuna ve “Değer” kavramına farklı bir bakış açısı getiriyor.

Satışı “değer” noktasında ele alan kitap; yeni nesil müşteri tiplerinden satış profesyonellerinin sırrı olan dokuz hiptonik satış tekniğine,iletişim mesafelerinden yalanı yakalamanın yollarına, iyi bir konuşmacı olmanın sıralarından beyin türlerine, drama tekniğinden ikna psikolojisine kadar pek çok konuyu ele alıyor.

Satışla ilgisi olmadığı düşünülen pek çok konunun satışla iç içe olduğunu gözler önüne seren kitap okuyucuya, eşsiz bir deneyim yaşatmanın yanı sıra; ilginç bilgilerle dolu bir yolculuk yaşatmayı vaat ediyor.



ÜMİT ÜNKER KİMDİR?

Yeni Yüzyıl Üniversitesi ” İletişim Yönetimi Yüksek Lisansı” programında akademik eğitimini tamamlayan Ümit Ünker, hala Özyeğin Üniversitesi “Girişimcilik Yüksek Lisansı” programının özel öğrencisidir.

Eğitim hayatının ardındantelekomünikasyon sektörünün devi olan özel bir firmada “Türkiye Saha Satış Genel Yönetmeni” olarak görev alan Ünker,ardından Türkiye’nin en büyük GSM operatöründe “Kurumsal Saha Satış Yönetimi” alanında yöneticilik yaptı ve son olarak da yine aynı şirkette uzun yıllar “Zincir Mağazalar Türkiye Saha Satış Müdürü” olarak çalıştı.

B2C & B2B alanlarında uzman ve yönetim kadrosunda yer alan Ümit ÜNKER; Satış, Satış Yönetimi, Alternatif Satış Kanallarının Oluşturulması ve Ekip Yönetimi alanlarında projeler yönetti.

2013 yılında girişimcilik ruhuyla kurumsal hayata çalışan olarak veda eden Ünker,ulusal ve ulusalararası firmalara eğitim ve danışmanlık hizmeti vermek amacıyla TEDi Eğitim adlı danışmanlık şirketini kurdu.

5 yıl içerisinde adından söz ettiren kurum; Microsoft, Turkcell, Atlas Global, Turkish Technic, Avivasa, Türk silahlı kuvvetleri, Yataş, Ziraat bankası, Ziraat yatırım, Ziraat katılım, Koçtaş, Setur, Alfemo, Michelin, OP Grup, Dmg Mori, Sandeco, Hometech, Destek Patent, Kariyer.net, Dap Yapı, Ağaoğlu gibi ulusal ve uluslar arası pek çok markaya eğitim ve danışmanlık hizmeti verdi.

Şu anda 12 ana başlık altında 130’dan fazla eğitim veren TEDi Eğitim,şimdiye kadar 190’dan fazla kurumsal firmaya ve 50.000’den fazla katılımcıya ulaştı.

“Yılın En İyi Eğitmeni” ödülünü alan Ümit Ünker; aynı zamanda Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığı Eğitimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesidir.

Uzman TV, Mynet Vidobu, Youtube, Cevap TV gibi platformlarda 40 farklı konuda satış eğitimleri veren Ümit Ünker, satış stratejileri alanında Google Authorship yazarıdır.

Ünker aynı zamanda, dünyanın en saygın üniversitelerinden biri olan Harvard Üniversitesi’nin iş dünyası yayını olan “ Harvard Business Review”de de makaleleriyle yer almaktadır.

2.4 milyon üyesi ve 4 milyondan fazla tarif sorgulaması yapılan, Türkiye’nin ilk ve tek elindeki malzemeye göre kişiselleştirilebilir yapay zekaya sahip tarif arama sistemi olan, sosyal yemek platformu Yemek Guru ‘nun kurucusu ve Turkcell İş ortağı ve Turkcell Akademi Eğitmenidir.