Magazin
19 Kas 2017 09:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:16

Melek olan ilk Türk! Victoria Secret defilesinde yürüyecek!

Türk manken, Victoria Secret'in 29 Kasım'da Çin'de düzenleyeceği defilede boy gösterecek.

Victoria's Secret Fashion Show bu sene Çin'in Shanghai kentinde 29 Kasım'da gerçekleşecek. Defileye sayılı günler kala geçen yılın çok konuşulan ismi Gigi Hadid Çin'e gitmeyeceğini açıkladı. Gösteride sahne alması planlanan Katy Perry'nin programı da iptal edildi. Tülin Şahin ise pembe halıda yürüyen ilk Türk manken olacak..

GİGİ DEFİLEDE OLMAYACAK

Bu yıl Çin'de düzenlenecek olan 2017 Victoria's Secret Fashion Show' da ünlü şarkıcı Katy Perry'nin sahne alması, ünlü model Gigi Hadid'in de meleklerle birlikte podyumda yürümesi bekleniliyordu. Ancak maalesef iki güzel yıldızın da Çin'e girmesi yasaklandığı için bu yıl gösteride olamayacak. Nedeni ise, Gigi'nin Şubat ayında Buddha şeklinde olan kurabiyenin taklidini yapması ve bunun sonucunda ırkçılıkla suçlanması oldu. Aynı şekilde Katy Perry de 2015 yılında Taipei'de verdiği konserinde, Tayvan bayrağında da yer alan ayçiçek tasarımlı bir elbise giydiği için Çin tarafından ırkçılık ile suçlanıyor. Gigi Hadid haberi sosyal medya hesabından duyurdu.



PEMBE HALIDA YÜRÜYECEK İLK TÜRK MANKEN

Tülin Şahin ise Victoria Secret Fashion Show'un yapılacağı Çin'in Shanghai kentine gitti. Victoria's Sport ve Victoria's Secret için moda çekimleri yapan Şahin, 20 Kasım'da markanın simgesi olan 'pink carpet'te (pembe halıda) dünyaca ünlü top modellerle birlikte yürüyecek ilk Türk manken olacak. Şov, Türkiye'de yılbaşı gecesi TLC kanalında izlenebilecek.