Polemik & Kulis
25 Haz 2018 12:37 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:43

İsmail Küçükkaya'dan İnce'ye jet yanıt: Kabahati şimdi niye başkasında arıyorsun? (Medyaradar/Özel)

Muharrem İnce, bugün yaptığı açıklamada FOX TV'deki seçim programının sunucularından gazeteci İsmail Küçükkaya tepki göstermişti.

FOX TV'de gazeteci İsmail Küçükkaya, Muharrem İnce'nin kendisine SMS ile cevap vererek 'Adam kazandı' yazdığını söylemesi üzerinde Muharrem İnce bugün bir açıklama yaptı.

HATA YAPTIM

İnce, “İsmail Küçükkaya'ya arkadaşça mesaj attım. Vatandaşlarımızın bunu tweetle değil benden öğrenmesi gerekirdi. Bir hatam oldu. Her şey netleşsin öyle açıklama yapacaktım. Demek ki gazetecilerle dost olurken daha dikkatli olmak gerekiyormuş. Hata benim öyle bir şey yazmamam gerekiyormuş. Özür diliyorum onun için. Medyanın karşısına çıkacaktım. Oy çalmışlardır. 10 milyon çalmışlar mıdır? Hayır. Seçim sonucunu kabul ediyorum. Arada 10 milyon fark var. Kaçtığımız yok, tehdit edildiğimiz yok. Tweetlerle öğrenilmesi şık olmamıştır, o konuda bir hata oldu" ifadelerini kullandı.

KÜÇÜKKAYA'DAN JET CEVAP

İnce'nin bu çıkışına gazeteci İsmail Küçükkaya, sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

Küçükkaya, "İnce şunu yapmalıydı: çıkıp kameraların karşısında da konuşmalı ve mesajını vermeliydi. Bana mesajı verdikten sonra da pekala bunu yapabilirdi. O kadar bekledi, sustu, kayboldu. Kabahati şimdi niye başkasında arıyorsun" diyerek tepkisini dile getirdi.

İşte İsmail Küçükkaya'nın o tweetleri:




MEDYARADAR/ÖZEL