Kitap
19 Kas 2016 13:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:40

Amerikalı ünlü şaman Türkiye için kitap yazdı!

Türkiye’yle ilk tanışıklığı 18 yıl önceki bir seyahate uzanan Shaman Durek’i buraya yeniden getiren olay, 2014 yılının başlarında rüyasında Atatürk’ü görmesi olmuş.

Atatürk, Shaman Durek’e Türkiye’ye gelmesi ve insanlara yardımcı olması için bir çağrıda bulunur. Bundan yalnızca bir hafta sonra Durek, İstanbul’da köklü bir spiritüel şifamerkezi olan Bilgi Paylaşım’dan bir telefon aldı ve Türkiye’ye davet edildi. Uyanış kitabının yolculuğu ise 2014 sonbaharında Shaman Durek’in ülkemizden ayrılmadan hemen önce gazeteci Umut Eroğlu’na, “BirlikteTürkiye için bir kitap yazacağız. Bu kitap insanların asırlardan buyana biriktirip, atalarından devraldıkları yüklerden kurtulmalarını ve gerçek potansiyellerini ortaya çıkarmalarını sağlayacak,” demesiyle başladı.

Doğu ve Batının birleştiği yerdeki Türkiye, dünyaya yön veren enerjilerin merkezinde yer alıyor. Uyanış, Türkiye insanlarının şaman köklerinden gelen derinlik ve anlayışı kullanarak, bu farklı enerjileri dönüştürüp kalıcı bir yenilik yaratabilmesi için yazıldı.

“Ben Türklerin kendi köklerinden gelen gücü ve duyguyu dışarı çıkarmak istiyorum. Bütün Türkiye’yi iyileştirebilir miyim? Hayır. Ama bir kıvılcım yakabilirim!” diyen ShamanDurek, kişisel seanslar, grup çalışmaları ve eğitimler yoluyla temas ettiği beş binden fazla Türkiye insanı üzerindeki derin gözlemleriyle bu kitabı yazdı. Uyanış, Türkiye halkını etkileyen bireysel- toplumsal sorunları ve yanlış düşünme biçimlerimizin kökenlerini şamanik bilgilerle açıklıyor. Kitapta bireysel şifa egzersizleri, temel öğretiler ve spiritüel kapsamda tanımlamalara da yer veriliyor.

Uyanış; Yolculuk, Adanma ve Tohum adlı dört kitaplık bir serinin ilk kitabıdır. Bu kitaplar sahip oldukları eşsiz ve saklı gücü ortaya çıkarmaları için Türkiye insanlarına bir yol gösterici olarak yazılmaktadır.